Tag på ferie i Skanderborg

Går du og overvejer, hvor du skal på ferie henne til sommer? Ønsker du, at det skal være her i landet? Så læs med her! Du kan nemlig med stor fordel overveje, om ikke turen skal gå til Skanderborg. Skanderborg ligger i det naturskønne Søhøjland og er særligt kendt for sin smukke natur, der byder på både søer, skove og ikke mindst Himmelbjerget. Men når det så er sagt, så er Søhøjlandet faktisk meget mere end du. Du har nemlig ligeledes mulighed for at opleve kvalitetsoplevelser inden for kunst, gastronomi og shopping. Læs med her og bliv meget klogere på, hvad Skanderborg kan tilbyde netop dig!

 

Forlænget weekend med aktiviteter i naturen

Book en helt perfekt forlænget weekend i Skanderborg allerede nu, og glæd jer blandt andet til skøn natur og action for børnene. Vælger i Skanderborg, har i nemlig rig mulighed for at kombinere historisk sightseeing med oplevelser i naturen, og i har rig mulighed for at finde de helt perfekte overnatningssteder. Byen byder på weekendophold til enhver smag! Hop i vandrestøvlerne og trav afsted i den smukke natur. I kan nyde naturen fra toppen af Himmelbjerget, der byder på intet mindre end 52 kilometers vandreruter.

 

Overrask børnene med mystik og gåder

Har I børnene med på slæb, kan I med fordel gå på opdagelse i de mange børnevenlige vandreruter, I finder i området. For hesteelskerne er der ligeledes rideture for både øvede og nybegyndere – dette er en fantastisk aktivitet for alle familiens medlemmer. Er I dog mere til gådejagter og mystik? Så kan I overveje Escape Games, der er et absolut must på aktivitetslisten for langt de fleste børnefamilier. Det går ud på, at i skal bruge jeres logik til at udløse den udfordring, I bliver givet i hvert rum.