Overvejer du at tage på ferie med din mand? Kig med her

Det kan være, at du er i gang med at finde ud af, om din mand og dig skal ud at rejse sammen. Du vil i hvert fald meget gerne afsted, og du har længe tænkt, at det kunne være rart med en ferie sydpå. Det kan også være, at du denne gang tænker, at det skal være en ferie uden børn, fordi du bare har brug for, at det lige er jer to. Det kan også være, at i allerede har haft ungerne med på en ferie, og nu vil i bare gerne have nogle dage, hvor I fokuserer på jeres ægteskab sammen. I denne artikel kommer vi med et par gode råd til ferien uden børn.

Mange flere aktiviteter, der passer jer

Når i ikke har børnene med, er det oplagt at tænke på alle de aktiviteter, som i kan lave nu, hvor i ikke behøver at tænke på, at børene ikke kan det. Det kan være, at I vil ud og gå mange lange ture og udforske forskellige ting, hvor det nok ikke lige er så meget for børnene, der nok bare vil blive trætte i kroppen og kede sig. Det kan derfor være en god idé at undersøge, hvad der er på feriedestinationen, og om det er noget, som I har lyst til at se nærmere på.

Sene nætter

Med en ferie uden børn, kan I også mere udnytte de sene nætter, hvor I kan sidde ude på en restaurant og nyde hinandens selskab med et glas vin. Det er lidt lettere, når I ikke har børnene med, selvom I nok alligevel kommer til at savne ungerne, når i er afsted uden dem. Men det kan altså give noget til jeres ægteskab at have nogle dage for jer selv, hvor i bare skal være sammen jer to.