Start ferien allerede nu!

Sommeren nærmer sig, men det er altså bare ikke endnu. Den er lige rundt om hjørnet, men det der hjørne føles bare så uendeligt stort. Der er næsten 2 hele måneder til sommer. Hvilket svarer til omtrent 60 dage. Det vil altså sige, at det kan være 60 dage med endnu større mulighed for minusgrader, gråvejr og regnvejr. Det er jo ikke fedt. Sol giver varme og varme giver glæde. Den danske sommer i Danmark er herlig, men den er simpelthen for kort! Og nu er der for længe til. Hvad kan man så gøre? Tag forskud på ferien og rejs. Nemmere er det ikke. Du få her et par gode tip til to dejlige, varme destinationer.

Altid smukke Spanien

Spanien er et skønt sted og på nuværende tidspunkt er det ikke brandvarmt, men det er bestemt heller ikke koldt. Forestil dig en almindelig god sommer i Danmark, dem du elsker, det er det, som du kan forvente af spanien lige nu. Noget der varmt kan anbefales er en af de Baleariske øer, nemlig Mallorca. Man kan komme på mange skønne charterrejser til Mallorca. Atmosfæren er skøn, der er godt med liv og aktiviteter på øen, men den er meget turistpræget. Hvis du virkelig nyder en afslapningsferie. hvor der altid er et eller andet, måske ikke så utroligt kulturelt, at se eller lave, så er Mallorca det perfekte feriested for dig. Læn dig tilbage i lænestolen, nyd at du er langt hjemmefra og få så slappet af i det dejlige vejr.

Interessante og historiske Egypten

Man kan jo også rejse fordi, at man vil se noget. Så kunne man eventuelt tage til Giza i Egypten for at se pyramiderne. Et af verdens syv vidundere. Det må da være noget, som næsten står på enhvers bucketlist. På nuværende tidspunkt er det skønt at være i Egypten mht. til vejret, men vælger man at rejse omkring den danske sommer, så kan temperaturen komme helt op over de 45 grader, og det kan for nogle været ret så ulideligt. Men forestil dig at tage på markedet i Giza, at ride på kameler og se pyramiderne, er der egentlig mere man kan bede om? Det tror jeg ikke!