Tag på ferie i Glostrup

Hvis du skal på ferie i Glostrup, så kan der være mange ting at lave. Der er nemlig et hav af seværdigheder og spændende aktiviteter i byen. Gå ikke glip af noget, men læs med her, så finder du ud af, hvilke ting du bør tage med på dit program! I området omkring den centrale plads i Glostrup kan du for eksempel besøge de legendariske kirketomter fra det 12. århundrede. Selve pladsen er yderst velholdt, så besøg den gerne på en varm sommeraften og nyd de rolige omgivelser. Det er et populært sted i byen at færdes, for her kan du møde mange andre mennesker til koncerter, kampe og meget andet. I området ligger der også Glostrup Slot med det imponerende slotshaveanlæg. Der er utallige muligheder for at gå på opdagelse i parken eller at slappe af og nyde atmosfæren. Det er ikke uden grund, at Glostrup Slot bliver kaldt for Københavns lille Tivoli. Hvis det lyder som noget for dig, så gå ind og læs mere her.

Tag en shopping tur i Glostrup Storcenter

Glostrup Storcenter er et populært mål for mange gæster i byen. Her kan du altid finde interessante ting at se på, hvis du er lidt åben overfor græsgange, snoede gågader samt masser af handels- og spisemuligheder. Tag et kig i Bilka, hvor du kan finde alt fra bøger til legetøj og boligindretning. Det er en super del af byen, som har masser at tilbyde på den gode måde!

Seværdigheder for alle aldre

Tænker du “middelalder” når jeg siger Glostrup? Så tager du fejl! Glem ikke at besøge Den Gamle Købmandsgård med dens smukke bindingsværk. Bygningen stammer helt fra 1600-tallet, og der var dengang kun de fattigste mennesker, der boede i nærheden. Selve huset er et smukt og meget velbevaret eksempel på en gammel købmandsgård, som du kan besøge stille og roligt. Forskellige aktiviteter for børn Du har mulighed for at prøve lykken med forskellige aktiviteter, hvis du besøger Glostrup. Det vil sige, at der altid er noget, der falder lige i din smag – enten det er golfbane eller bowlingbaner! Men om det så er billard, pool eller “rigtig” bowling – her er der i hvert fald noget for enhver smag.