Stop med at ryge – for dine omgivelsers skyld

Det er de færreste rygere, der ikke er klar over, at det er usundt at ryge. Alligevel er der mange, der har svært ved at motivere sig selv til at stoppe.

Hvis du har svært ved at finde motivationen til at stoppe for din egen skyld, bør du tænke på dine omgivelser. De vil nemlig også sætte pris på, at du stopper med at ryge.

At du ryger er nemlig noget, der påvirker dine omgivelser på mange punkter. Det er især gældende for de personer, der har dig kært.

De kan blive udsat for passiv rygning

Ryger du i nærheden af din familie, dine venner eller deslige, vil det betyde, at de udsættes for passiv rygning. Det er naturligvis ikke noget, du bør byde på dem.

Selvom man kun i et lille omfang udsættes for passiv rygning, vil det være usundt. Derfor bør du altid tænke på dine omgivelser, hvis du vælger at ryge.

Af denne grund skal du selvfølgelig undlade at ryge nær andre folk, hvis ikke de selv ryger. Det betyder også, at du ikke bør stå og puste røg i hovedet på din familie, dine venner eller andre i din omgangskreds.

Du lugter

Når du ryger, så lugter du. Det kan du ikke komme udenom. Røgen sætter sig nemlig i dit tøj, hår og hud, hvorfor det ikke kan undgås, at du lugter, når du har røget.

Det er ikke blot noget, der kan være til gene for dig selv, men bestemt også dem, der er omkring dig. Det er nemlig dem, der kommer til at skulle lugte til dig.

Eventuelt kan du skifte til en e-cigaret, da dampen fra denne ikke lugter. Hvis du har gjort dig tanker om dette, så køb her, hvor du både finder e-væske og e-cigaretter.

De vil gerne beholde dig i længere tid

Da det ikke er sundt at ryge, har det naturligvis konsekvenser at gøre dette. Faktisk forkorter det dit liv for hver cigaret du ryger.

Da folk, der har dig kært, ikke ønsker at miste dig, ser de selvfølgelig gerne, at du stopper med at ryge. Det bør bestemt være motivation nok til at kvitte cigaretterne for alvor.

Føler du, at du har svært ved at lægge cigaretterne for dig, kan du vælge at skifte dem ud med en e-cigaret. Det vil nemlig gøre det markant lettere for dig at lade cigaretterne ligge.