Husk stadig at test dig for corona

Corona er ikke længere et fremmedord eller bare en øl. Det er et ord, der ligger velkendt i munden efterhånden, og noget der har styret og påvirket vores alle sammens liv. Vi har levet under corona restrektioner, som har været med til at bestemme, hvad vi måtte og ikke måtte i vores liv. Det skulle man rigtig vænne sig til. Test og karantæne blev til en dagligdag, og selvom epidemien ikke er på sit højeste længere, så kan det være rigtig rart stadig at lade sig teste engang imellem.

Det er smart med hjemmetest

Det kan være super fornuftigt, hvis man oplever symptomer stadig at lade sig teste. Det kan f.eks. gøres lidt hurtigere, hvis man har hjemmeteste. Med hjemmeteste kan du altså selv have nogle hjemmetest liggende i dit hjem og teste dig efter behov. Ved hver hjemmetest medfølger der en guide. Det vil altså sige, at du kan være ret sikker på, at du gør det rigtigt, og dermed højst sandsynligt får det rigtige svar. De kan dog ikke bruges som coronapas, men det er super smart, ift. hvis du skal testes ift. arbejde eller familiesammenkomster, så du selv ved, om du har corona eller ej. Hjemmetestene foregår i næsen.

Vær opmærksom

Vær opmærksom på svarene du får fra din egen hjemmetest. Det kan nemlig ske, at udfaldet som testen viser, ikke er rigtig. Hvis du f.eks. har symptomer på corona, men tester negativ på testen, så kan det være en god ide at tage en til test. Det kan evt. gøres med en dags mellemrum. Nogle gange kan det nemlig også tage lidt tid, før en hjemmetest kan registrere smitten. Hvis du er i tvivl, omkring hvordan du tester dig selv, eller om svarets udfald er rigtigt, så kan det være en god ide at opsøge professionelle, eller steder hvor du kan blive testet for corona.