Indlægssåler: Derfor er det vigtigt at vælge rigtigt

Skal du ud på det store marked for at finde den helt rigtige indlægssål til dine problemer i fødder og måske opad i din krop, så se dig godt for. Det vrimler med gode forslag i mindre eller større prisleje og det kan være meget svært, at få fingrene – eller rettere fødderne – i den indlægssål, som kan hjælpe og supportere dig hvor det gør ondt. Prøv at tjekke alignfootwear.dk ud – her finder man nemlig en indlægssål, som udover at den kan afprøves i op 60 dage gratis derhjemme, OGSÅ bliver anbefalet af flere end 300 danske forhandlere. Forhandlere, som er uddannet indenfor krop og fødder som f.eks. fodplejere, fysioterapeuter, massører og statsautoriserede fodterapeuter. De er garanti for, at indlægssålerne fra Align Footwear er det rigtige valg for dig.

Behovsafklaring

Som med alt andet i livet, så er det vigtig at få afklaret præcist, hvilket behov du har for støtte. Drejer det sig om en blød komfort indlægssål, som skal sørge for, at du går blødt og behageligt på dine fødder – eller har du større behov for at få rette dine fødder og dermed også din krop op i en korrekt stilling? Uanset hvad dit behov er, så findes der rigtig mange løsningsforslag. Nogle er bedre end andre og ofte har det noget med prisen at gøre. Det er vigtigt IKKE at sammenligne ”æbler” med ”pærer” sådan at forstå, at man aldrig må sammenligne komfort indlægssåler med ortopædisk lignende indlægssåler, som har til formål at rette op og støtte de korrekte steder.

Mærk efter og lyt til kroppen

Uanset hvad man prøver af, er det vigtigt at undersøge om der er en prøveperiode og ikke mindst at perioden er så lang, at fødder og krop har tid nok til at vænne sig til de nye indlægssåler. Man må ikke undervurdere det faktum, at f.eks. en nedsunken forfod/ et forfodsnedfald kan have været mange år undervejs og derfor kræver det også lidt tid, før man kan mærke en positiv effekt af de forhåbentlig rigtig valgte indlægssåler.