Gode ting at huske inden brylluppet

Bryllupper er de vildeste kærlighedsfester og der er intet så godt som en god bryllupsfest. Især for gæsterne kan det være en helt særlig tid til at huske det nære og fejre det gode. Men det skal også være en fantastisk dag for brudeparret, så her er et par råd man kan overveje inden den store dag.

Drømmen, målet eller vejen dertil

Der er helt vildt mange ting at holde styr på, og især hvis man planlægger brylluppet selv, skal man holde tungen lige i munden. Man skal måske have styr på lokale, gæster, tøj, måske endda Det fedeste udvalg af bryllupspynt, mad, program og listen fortsætter. Men blandt alle de ting der skal fikses, planlægges og skaffes, så sørg for lige at finde tiden til at tænke over, hvad I som par egentlig rigtig drømmer om på den særlige dag. Måske skal I også selv kunne nyde det fuldstændigt, og så skal dette måske prioriteres med ekstra hjælp udefra. Eller I vil have tid til at snakke med gæsterne, og så skal programmet måske ikke være så stramt. Man kan hurtigt blive låst fast i idéen om det perfekte bryllup, men nogle gange kan ideen om, at det skal være helt perfekt, komme til at ødelægge det særlige ved det. Find ud af, hvad der egentlig betyder mest for jer på dagen, og hvordan I bedst skaber vilkår for dette.

Husk hinanden

Når dagen løber af stablen og det hele køre, så kan det hurtigt føles som om, at tiden bare løber afsted og dagen løber med. Så husk hinanden, nyd øjeblikket og grib dagen med alt, hvad den indeholder. Og hvis det pludselig ikke er, som I havde forventet, der sker fejl eller ting ændrer sig, så få det bedste ud af det, fej det af vejen og nyd alt det andet, der sker omkring jer.