Har du problemer med at få snakken til at glide på dine dates?

Om det er den samme partner, forskellige partner eller andet, så kan det måske nogle gange godt være svært, at få samtalen til at glide let og elegant, når I er så intenst sammen måske for første gang. Derfor er der her nogle måder du kan komme det i forkøbet og måske også noget stof til eftertanke om pågældende relation.

Vær med på nyhedsbølgen

Hvis du oplever at du selv har svært ved at byde ind med noget at sige i en sådan samtale med et nyt menneske, så kan fremgangsmåden for dig være at læse dig godt ind på diverse nyheder i samfundet. Du behøver sjældent at være godt sat ind i alle nyheder, men vælg eventuelt nogle af dem der rent faktisk interesserer dig, og sæt dig ind i dem. På den måde kan du snakke om noget du synes er spændende og relevant i samfundet på et højt niveau. Det kan både være en attribut for dig, såvel som det kan være en føler for, hvordan din partner ser dette samfundsrelevante emne. Er I enige? Uenige? Og er I i stand til at diskutere dette emne og stadig bevare en god relation. Det kan måske være en indikation på, hvordan videreudviklingen af jeres relation kan tage sig ud, da gode kommunikative evner og et samspil i dette kan være relativt essentielle for succes i parforholdet.

Er det et tegn?

Nogle gange kan dårlige samtaler også være en indikation på, at jeres relation måske ikke er noget I skal lægge en masse kræfter i. Er kemien der ikke, så kan den være svær at tvinge frem uanset, hvor gode samtale evner i nu en gang må have. Det er ikke fordi, at der er noget galt med nogen af jer, men i passer måske bare ikke så godt sammen alligevel.