Det kan du opleve i Hvidovre

Der er efterhånden mange rejsemål, der er åbnet op igen. Men derfor er der alligevel mange, der vælger at blive i Danmark og holde ferie. Og en af de byer, du med fordel kan vælge at besøge, er Hvidovre. Og ønsker du at vide meget mere om, hvad du kan lave i byen? Så har vi lige her samlet lidt inspiration til dig. Det er desuden ting, du kan opleve helt kvit og frit. Så læs med her og bliv meget klogere på byen, Hvidovre.

 

Spil en omgang discgolf i Hvidovre

Hvis ikke du har prøvet at spille discgolf før, så er det på tide, at du kommer til det. Det er nemlig et utroligt sjovt spil, som du kan spille sammen med alle dine venner. Og i Hvidovre kan du prøve det af helt kvit og frit. Det er en sjov og anderledes version af golf, hvor du i stedet for at slå til golfkugler skal kaste specialdesignede frisbees i de stålkurve, der står rundt omkring på banen. Så udfordr alle dine venner, næste gang i besøger Hvidovre.

 

Gå på jagt efter de seks gigantiske kæmper

I de mange skove udenfor Hvidovre kan du desuden gå på opdagelse efter de seks gigantiske trækæmper. Det er en super god familieaktivitet på enhver solrig dag. Mange af kæmperne er blevet placeret på bakketoppe, ved vandet eller ved idylliske lysninger rundt omkring i Hvidovre, og det er derfor en utroligt smuk jagt, du vil komme ud på. Hele meningen med kæmperne er faktisk at lokke folk ud og opleve den smukke natur omkring byen. Og som om, at det ikke var nok, så kan du faktisk også lade dine børn klatre både på og ind i de mange kæmper, så de kan blive krudtet godt af, inden i for eksempel skal ud at spise på én af byens mange lækre restauranter.